Bah, sa va traiasca neamul!!

Uff, grea saptamana si inca vaz ca nu se termina. Aaaa, nu saptamana, ca aia a luat sfarsit dar se continua delirul electoral si stau si eu ca prostul si tot astept sa faca careva un gest de bun simt, ,macar asa de ochii lumii si sa lase dracului balacareala si declaratiile sforaitoare si sa se apuce-n pastele ma-sii de treaba ca geme tara asta de povara unui buget care nu mai apare, de somaj in crestere si de iminenta sarbatorilor de iarna care reclama ceva cheltuieli.

M-am saturat sa vad emisarii Goblinului tzopaitor cum tot reclama frauda electorala dar nu prezinta dovezi, m-am saturat de floarea cu miros letal care ce spune azi retracteaza maine dar asta era ceva obisnuit si de un Videanu care se complace sa apara langa toti fraierii si fariseii.

Macar “dictatorul” Base, dupa ce a fost maruntit in fabrica de gulgute otravite a televiziunilor si ziarelor, si-a luat o pauza strategica si nu a dat pana azi nici o declaratie. Frumos, as zice eu, dovada de strategie ca de bun simt, m-as mira si cum stateam eu asa…. apare pe sticla, baga cateva fraze linistite, ne indeamna sa-i urmam exemplul si sa fim calmi si cam atat. Pai bine frate, frumos iti sade sa ne calmezi dar matali oi avea ce sa pui pe masa la muiere, ceva bani de cozonac si macar de-o felie de sorici dar restul asteapta sa pui dracului pe picioare tara. Daca tot i-ai luat urecheatului graseiat chilotii de pe el cu pantalonii pusi, macar da cu ei de pamant sa termine cu fanfaronada aia de contestatie , urneste discutiile cu cine oi crede tu de cuviinta dar fa-ne si noua un guvern care sa si munceasca ca ne largesc aia de FMI anusul de o sa credem ca avem numai viaducte in romanica .

Cata lasitate si lipsa de demnitate, cat poltronism si cata ipocrizie adunata pe metru patrat in Modrogan, cata lasitate si cozi pe sus in tabara galbena iar noi speram la linistea pe care tot o propovaduia prostanacul si pe care tocmai el o tulbura acum. Ei, cum e acum, cine nu stie sa piarda?

Vreau pe o insula pustie, vreau sa stau dracului cu o undita in mana si sa mananc doar ce prind, sa beau apa din causul mainii si sa dorm sub cerul instelat al Pacificului, vreau sa scap de onanistii astia pe care tot noi, niste fraieri motzatzi, i-am pus in fruntea tarii. Nu mai stiu cum s-o dau sau cum s-o iau ca tot pe minus cade.

Futu-i sheapa caprii ma-sii!!!

About the Author